Galleri - billeder

Erik Fugl ApS leverer mange og forskellige anlægsløsninger for blandt andet Århus kommune, Silkeborg Kommune, store institutioner, forskellige virksomheder og en hel del private kunder.


Her nedenfor kan du se flere af anlægsløsningerne.

Havedesign med terrænforskudt beplantning og stensætning med fliser og chaussesten.   Haveanlæg med chaussesten og vandbassin.
Totalløsning med haveanlæg og brolægning   Brolægning og anlæg af gårdhavemiljø
Total haveanlæg hvor vi som brolægger og anlægsgartner-firma kan udfolde os. Niveauforskudte bede til beplantning. Grønne planter og brolægning med både sten og fliser.   Til hele brolægningen er der lagt 150 m2 fliser af granit og 400 m2 med chaussesten. Der er opsat en 115 m2 stor mur med brosten samt anlæg af granittrapper og beplantninger.
 
 
Haveindretning og formgivning med fantasifuld brolægning.   Haveanlæg med både gartneri og brolægning
Havedesign og anlæg af have og brolægning   Anlæg af park. Beplantning og brolægning
Anlæg af have med særlig fokus på brolægning. Det kunstneriske mønster og sammensætningen af sten som chaussÚsten, natursten, granitfliser og Herregårdssten giver en interessant have.   Anlæg og beplantning med forskellige planter med varierede farver. Brolægning med flotte Holmegårdssten i mønster og indeholdende kunstnerisk mønster i en del af brolægningen.
 
 
Flot udformet terasse med fliser og chaussesten.   Terasse udformet med natursten og store flotte sten til pynt.
Brolægger & Anlægsgartner - totalløsning   Etablering og brolægning på terasse
I denne anlægsløsning, der omfatter både forhave og baghave på stor villagrund, ses her brolægningen for en del af terrassen, der er brolagt med fliser og chaussÚsten.   Ved etablering og anlæg af denne terrasse har vi anvendt forskellige belægningssten, for at skabe en unik og anderledes terrasse. Som det ses, er der brugt natursten, fliser og kampesten.
 
 
Anlægsgartneri og brolægning i høj kvalitet med stort flot vandbassin med fontæne.   Unik parkanlæg i Mølleparken i Århus. Anderledes havedesign med forskudt terræn.
Anlæg af have, brolægning og vandbassin.   Totalomlægning og anlæg af park i århus
Med egenskab af både anlægsgartner og brolægger anlægger vi mange totalløsninger, hvor vi står for både haveanlæg med beplantning og brolægning med fx vand som et element.   Mølleparken i århus. Brolægning med fliser af granit og en etablering af trappeanlæg. Der er udført afvandingsarbejder, lavet beplantninger og lagt diverse specialsten i brolægningen.
 
 
Vejbelægning. Kørebanebeton i insitustøbt beton. Norups Plads i Silkeborg.   Interessant terasse-udformning med natursten og chaussesten.
Krydsomlægning. Brolægning og beplantning   Brolægning og anlægsgartneri i have
Brolægning med fliser af granit. Granitfliser indgår i en helhed med etablering af kørebane med insitustøbt beton. Desuden anlæg af bænke, beplantning og afvandingsarbejder.   Som både brolægger og anlægsgartner laver vi anlæg med forskellige udformninger. Her ses en anderledes terasse af chaussÚsten og natursten og klargøring til anlæg af grøn beplantning.
 
 
Anlæg af vej. Flot design i belægningen med fliser og sten   Smagfuld og elegant udformning og udsmykning af anlægsarbejde på torv
Anlæg af vej i Vejle.   Omlægning og nyanlæg af kryds i Silkeborg
Brolægning med granitfliser og piksten. Belægningen omfatter 100 m2 fliser af granit, 45 m2 piksten og anvendelse af diverse specialsten. Denne brolægning er helt unik og utrolig flot.   Norups Plads i Silkeborg. Granitbelægning på 1700 m2. Især med granitfliser. Kørebanebeton på 600 m2 med insitustøbt betob. Belægning med diverse specialsten til brolægning.
 
 
Forhave og indkørsel med flotte brosten og formfuldendt brolægning og stensætning.   Granitmur. Granitsten til flot opsætning af mur rundt om Fregatten Jylland.
Brolægning med brosten. Forhave til villa.   Anlæg af granitmur på 360 m2
Forhave og indkørsel belagt med brosten. Opsætning af brostensmure til bede med grønne beplantninger. Anlægget kunne også være lavet med fx chaussÚsten eller Herregårdssten.   Granit-entreprise. Granitmuren er udført for "Den Selvejende Institution Fregatten Jylland.
Muren af de flotte unikke granitsten er opsat med stor akkuratesse.
 
 


Erik Fugl ApS - Højbyvej 9 - Højby 8300 Odder  -  Tlf: 40 54 57 48 - Mobil: 20 16 32 84 - Mail: erikfuglaps@erikfugl.dk